Buat Pendedahan
Tentang Jenama Anda
Dengan Tentera Kami

Platform membuka peluang untuk semua pengguna media sosial di tanah air.

Viralkan Produk Anda

Kenapa Kami?

Pentas membuka peluang untuk semua pengguna media sosial di tanah air.

Jimat Kos

Cybertrooper hanya mengenakan caj minima kepada pengiklan dan bayaran yang dikenakan adalah untuk membayar tentera-tentera kami yang menyelesaikan misi anda.

Pengiklanan Organik

Pengiklanan melalui Cybertrooper adalah menggunakan kaedah perkongsian seseorang dengan rakan-rakannya melalui medium media sosial. Kaedah ini menjadikan iklan tersebut organik dan tulen.

Efektif

Iklan melalui ajakan rakan lebih baik dan lebih berpengaruh. Menjadikan iklan yang dikongsi lebih efektif berbanding iklan yang jelas nampak berbayar.

Saluran Alternatif

Cybertrooper merupakan saluran alternatif untuk pengiklanan. Mengapa bayar lebih jika anda boleh mendapat impak yang mungkin lebih baik di sini?

Menjana Pendapatan

Setiap perbelanjaan anda di Cybertrooper adalah pendapatan bagi tentera- tentera kami. Secara tidak langsung, pangiklanan di sini memberikan impak sosioekonomi kepada mereka.

Tiada Halangan Produk

Kami tidak menghalang apa-apa produk untuk misi pengiklanan di Cybertrooper. Anda boleh menawarkan apa-apa misi di sini. Semuanya bergantung kepada kerelaan dan kesediaan tentera-tentera kami untuk menilai dan melaksanakan tugasan misi yang diberi.

Tentang Cybertrooper

Cybertrooper merupakan pentas alternatif untuk pengiklanan di media sosial. Cybertrooper juga mewujudkan peluang baru kepada pengguna media sosial untuk menjana pendapatan sampingan. Konsep pengiklanan ini memberikan impak organik kepada pengiklan dan sebuah kaedah yang sangat kos efektif.

Lets go to the battlefield. Hire Our Troops

BUY CREDIT

Our Happy Customer